Καλοκαίρι στο σπίτι: Μια πολυθρόνα μεταμορφώνει τον χώρο και χαλαρώνει το σώμα -Ιδανική για σαλόνι και βεράντα

Καλοκαίρι στο σπίτι: Μια πολυθρόνα μεταμορφώνει τον χώρο και χαλαρώνει το σώμα -Ιδανική για σαλόνι και βεράντα

30-06-2020

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το design ενός επίπλου, αν είναι άβολο και κουραστικό για το σώμα, δεν μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες χαλάρωσης σε ένα σπίτι.

To τελευταίο που θέλουμε μετά από μια κουραστική ημέρα είναι να μην νιώθουμε άνεση στον χώρο μας.

Στα διαμερίσματα του εξωτερικού, δεν υπάρχουν δικαιολογίες τύπου «τα τετραγωνικά είναι λίγα», «τα διακοσμητικά κοστίζουν», «δεν γνωρίζω πώς μπορώ να αλλάξω τον χώρο». Ολες οι ιδέες και τα μέσα που χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μια όαση για τις αισθήσεις είναι εδώ.

Υπάρχει ένα design item που τις τελευταίες σεζόν έχει δυναμική παρουσία στο interior design όλο τον χρόνο και κάνει τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι για να χαλαρώσετε πραγματικά ξεκούραστες.

Η κρεμαστή πολυθρόνα και αυτή τη σεζόν γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους deco lovers και δεν την βλέπουμε πια μόνο στην βεράντα άλλα και στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα. Μοιάζει με αιώρα αλλά είναι ακόμα πιο ξεκούραστη.

Αν προσθέσετε στον χώρο σας φυτά και την κρεμαστή πολυθρόνα, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν συνθήκες εξοχής και θα κάνουν το καλοκαίρι σας απολαυστικό!

Η κρεμαστή πολυθρόνα από ρατάν είναι ανάμεσα στα έπιπλα που τις τελευταίες σεζόν είναι πολύ ψηλά στις αγοραστικές προτιμήσεις.

πηγή: bovary.gr