Τα νέα μαςΝοικιασμένο παραμένει το 90% των φοιτητικών σπιτιών της Καρδίτσας -Έλλειψη «τριαριών» στην πόλη

Μικρό είναι το ποσοστό των φοιτητών, σε τμήματα που λειτουργούν στο νομό μας, που αποφάσισε να ξενοικιάσει το φοιτητικό σπίτι, λόγω της πανδημίας και του ότι δεν γίνονται διά ζώσης μαθήματα.

Παράγοντες της αγοράς ακινήτων που μίλησαν στο KarditsaLive.Νet, προσδιόρισαν αυτό το ποσοστό στο 10% περίπου, τονίζοντας ότι είναι ένα ποσοστό που δεν επηρεάζει τις συνθήκες της αγοράς και δεν διαφοροποιεί προσφορά και ζήτηση και κατ΄ επέκταση τιμές.

Η πλειοψηφία...


Διαβάστε περισσότερα.


Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου: Πλήρης οδηγός σε επτά ερωτήσεις

Δέκα ημέρες απομένουν για να βγει στον… αέρα η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, η οποία στην ουσία αποτελεί την ενιαία βάση δεδομένων όπου θα ενσωματώνονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στοιχεία και σχέδια για κάθε ακίνητο στην πραγματική του κατάσταση και όχι με βάση την αρχική οικοδομική άδεια.

Ο… «Μεγάλος Αδερφός» των κτισμάτων θα λειτουργεί παράλληλα και ως το τελευταίο στάδιο της οριστικής τακτοποίησης όσων κτισμάτων έχουν ενταχθεί στους νόμους αυθαιρέτων,...


Διαβάστε περισσότερα.


7 Συμβουλές διακόσμησης που Μπορούν να Κάνουν τη Μεγάλη Αλλαγή

Όλα όσα δεν γνωρίζετε και μπορούν να αλλάξουν στη στιγμή τον χώρο σας.
Τα λίγα τετραγωνικά δεν έχουν μόνο μειονεκτήματα. Ενα μικρό δωμάτιο είναι ιδανικό για χαλάρωση, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά κάθε εκατοστό του και να μην το… «κουράσετε».
Σε ένα υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα, μπορείτε να ντύσετε το κρεβάτι με τα ίδια (ή παρόμοια) μοτίβα με αυτά που έχετε χρησιμοποιήσει και στην ταπετσαρία – αν το σκεφτείτε, υιοθετείτε ένα πολύ...


Διαβάστε περισσότερα.