5 αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα!

5 αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα!

30-05-2019

Με τον κόσμο συνεχώς να αναπτύσσεται και να κατασκευάζει καινούρια πράγματα, θα έλεγε κανείς πως τέλειωσαν οι ιδέες για τα επόμενα χρόνια. Όμως, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα! Πρωτότυπα και μοντέρνα τα μελλοντικά σχέδια διάφορων πόλεων σε θέματα κτηρίων.

1) Trilogy, Λεμεσός

Η επερχόμενη τριλογία στην Λεμεσό είναι στα μελλοντικά σχέδια της Κύπρου. Ο συνδυασμός 3 παρόμοιων κτηρίων με κοινή αυλή, θα ξεπεράσει τα €200 εκατομμύρια! Ο χώρος της αυλής θα περιέχει διάφορα καταστήματα για τουρίστες, μία τεράστια πισίνα και αρκετά σημεία για φαγητό και για το νυκτερινό ποτό μας!

2) The Endless City, Λονδίνο

Το συγκεκριμένο κτήριο σχεδιάζεται για να αφήσει ιστορία στο χώρο του Λονδίνου! Πρόκειται για ένα μοντέρνο ουρανοξύστη, ο οποίος παράλληλα προάγει ένα φυσικό περιβάλλον με τις πράσινες διακοσμήσεις του. Θα περιέχει πολλά πάρκα εντός του χώρου και θα θυμίζει τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας οι οποίοι αποτελούν ένα από τα 7 θαύματα του αρχαίου κόσμου! Ξέροντας αυτό, ανυπομονούμε περισσότερο για την υλοποίηση του!

3)The European Spiral, Βρυξέλλες

Η Ιταλική εταιρεία, MADEOFFICE, σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα πρωτότυπο κτήριο με το πιο πάνω σχέδιο. Στόχος της είναι ένα ακόμη ευρωπαϊκό στοιχείο στην περιοχή, αφού οι Βρυξέλλες αποτελούν την έδρα του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

4) The Lagoons Towers, Ντουμπάι

Εντάξει, το Ντουμπάι, είναι γεγονός πως δεν σταματάει να μας εκπλήττει! Ήδη άρχισαν οι κατασκευές για την υλοποίηση του και ανυπομονούμε να το τελειοποιήσουν. Στόχος τους είναι να ξεπεράσουν το ύψος των υπόλοιπων ουρανοξυστών και να δημιουργήσουν μία καινούρια μόδα στη διαδικασία κτισίματος!

5) Lakhta Center, Αγία Πετρούπολη

Η Αγία Πετρούπολη έχει βάλει στόχο να κατασκευάσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη σε ολόκληρη την Ευρώπη! Ο ουρανοξύστης, ο οποίος θα περιέχει 87 ορόφους, με βάση τα σχέδια του, θα καλύπτει συνολικά 400,000 τετραγωνικά μέτρα.

πηγή: www.studentlife.com